Achiziţionarea vaccinurilor pe agenda Atelierului desfăşurat în cadrul CNSP

Posted on 02/06/2016 in Comunicat de presă by admin

Din 31 mai 2016, în incinta CNSP îşi desfăşoară lucrările Atelierului planificat pentru 4 zile vizând mecanismele de achiziţionare a vaccinurilor, care pe viitor vor fi organizate cu suportul UNICEF în Republica Moldova. În calitate de expert internaţional, cu o experienţă vastă  în domeniul procurării vaccinurilor, la eveniment a fost invitat dl Bert Knooper. Lucrările Atelierului au fost deschise şi moderate de dna Angela Munteanu, ofiţer de presă al  UNICEF.

12.05.2016

La lucrările Atelierului au fost invitaţi reprezentanţi din diferide domenii de activitate, precum experţi  din cadrul Ministerului Sănătăţii, Ministerului Finanţelor, Centrului Naţional de Sănătate Publică (CNSP), Agenţiei Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale şi Agenţiei de Achiziţii Publice.

unicef_1_02.06.2016 unicef_2_02.06.2016

Agenda de lucru a primei zile a cuprins mai multe activităţi printre care şi prezentările: „Piaţa de desfacere a vaccinurilor la nivel mondial”; „Prognozarea cantităţii de vaccinuri” şi „Precalificarea şi înregistrarea vaccinurilor”. În scopul însuşirii deprinderilor practice, după fiecare prezentare au fost realizate diferite activităţi de grup, discuţii cu implicarea participanţilor, fiind examinate şi rezolvate studii de caz cu prezentarea rezultatelor în plen. Toate activităţile menţionate au fost realizate întru atingerea  obiectivelor  Atelierului, precum aprofundarea cunoştinţelor teoretice şi experienţei practice în domeniul planificării şi achiziţionării vaccinurilor şi eliminarea lacunelor persistente în domeniul dat.

Serviciul de presă şi relaţii cu publicul:
022  574 700

Pentru mai multe detalii
apelaţi la tel.: 022 574 503; 022574674

Comments on 'Achiziţionarea vaccinurilor pe agenda Atelierului desfăşurat în cadrul CNSP' (0)

Comments are closed.