Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică anunţă despre un caz de toxiinfecţie alimentară în grup, într-un local din Lozova, raionul Străşeni

Posted on 30/07/2018 in Comunicat de presă by admin

Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică (ANSP) anunţă despre un caz de toxiinfecţie alimentară în grup, la o ceremonie, într-un local din Lozova, raionul Străşeni, care a avut loc la 26 iulie 2018.

La data de 30 iulie 2018, au solicit asistenţă medicală 41 de persoane, dintre care, la IMSP SR Călăraşi, s-au adresat 37 de pacienţi, inclusiv 35 de adulţi şi 2 copii şi alte 4 persoane au solicitat asistenţă medicală la IMSP SCBI „T. Ciorbă” – 2 dintre ele fiind spitalizate, iar celelalte 2 persoane au refuzat.

Dintre cei care au solicitat asistenţa medicală la IMSP SR Călăraşi – internate sunt 25 de persoane, iar altele 12 – au primit îngrijiri medicale la domiciliu, fiind supravegheate de medicul de familie.

Starea pacienţilor se apreciază ca fiind medie.

Specialiştii au prelevat probe de la bolnavi şi produse alimentare pentru investigaţiile de laborator. Cercetarea cazului continuă.

 

Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media 022 574-580

Comments on 'Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică anunţă despre un caz de toxiinfecţie alimentară în grup, într-un local din Lozova, raionul Străşeni' (0)

Comments are closed.