Agenția Națională pentru Sănătate Publică, referitor la publicația din e-sanatate.md din 29.06.2019 cu tema: Fără salarii deja a doua lună. Angajații Agenției Naționale de Sănătate Publică, nemulțumiți și dezamăgiți de mersul reformei. Tinerii sunt cu bagajele pregătite, relatează următoarele:

Posted on 29/06/2018 in Comunicat de presă by admin

Într-adevăr salariile angajaților Agenției Naționale de Sănătate Publică (ANSP) întârzie, specialiștilor fiindu-le aduse la cunoștință și motivele obiective care stau la baza acestei situații, desigur că neplăcute și pentru administrația instituției.

În primul rând, reformarea Serviciului de Sănătate Publică prevede reorganizarea, comasarea și  fuzionarea  a 39 instituții din cadrul Serviciului de Supraveghere de Stat a Sănătății Publice inclusiv și a altor câteva entități din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și protecției Sociale, care implică activități importante de operare  și concretizare în timp a Listelor de tarifare a tuturor funcțiilor de personal și al fiecărui angajat în parte.

Menționăm că,  salariul pentru luna mai 2018 se preconizează a fi achitat în primele 10-15 zile a lunii iulie curent, iar despre unele deficiențe legate de procesul de tarifare și ulterior achitarea cu unele întârzieri a salariului, conducătorii și specialiștii instituției sunt permanent informați cu explicațiile de rigoare.

 

Serviciul informare și comunicare cu mass-media 022574700

Comments on 'Agenția Națională pentru Sănătate Publică, referitor la publicația din e-sanatate.md din 29.06.2019 cu tema: Fără salarii deja a doua lună. Angajații Agenției Naționale de Sănătate Publică, nemulțumiți și dezamăgiți de mersul reformei. Tinerii sunt cu bagajele pregătite, relatează următoarele:' (0)

Comments are closed.