ANSP vizitată de reprezentanţi ai Departamentului Muncii al SUA şi ai Ambasadei SUA în Republica Moldova

Posted on 17/04/2019 in Comunicat de presă by admin

La data de 16 aprilie curent, la Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP), s-a aflat într-o vizită de lucru reprezentanta Departamentului Muncii al SUA, doamna Teodora Mladenovic, asistată de Iurie Tabuncic, asistent economic în cadrul Ambasadei SUA în Republica Moldova. Scopul vizitei  a fost axat pe aspecte de documentare privind activitatea ANSP, în special în domeniuDSC_0488l controlului de stat în sănătate.

Oficialii au avut o întrevedere cu dl Vasile Guștiuc, director adjunct al ANSP, inspector șef sanitar de stat, care a informat despre domeniile de activitate ale instituţiei, atribuțiile de bază, în special, ce țin de efectuarea controlului de stat în sănătate. În cadrul discuțiilor, experții străini s-au arătat interesați de organizarea activităților desfășurate de Inspectoratul de Stat în Sănătate în domeniul siguranței ocupaționale.

În cele din urmă, dna Teodora Mladenovic a mulțumit conducerii ANSP pentru receptivitate și atenția acordată, pentru informația amplă prezentată și a menționat că informațiile prezentate sunt foarte utile și se vor regăsi într-un raport cu referire la exploatarea copiilor prin muncă, care va fi emis în septembrie 2019.

Serviciul informare și comunicare cu mass-media 0 22 574-580

Comments on 'ANSP vizitată de reprezentanţi ai Departamentului Muncii al SUA şi ai Ambasadei SUA în Republica Moldova' (0)

Comments are closed.