Aspecte ce vizează organizarea controlului de stat în sănătate examinate în cadrul unui nou atelier de lucru

Posted on 13/06/2019 in Comunicat de presă by admin

La 12 iunie 2019, conform unei dispoziții interne a Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică (ANSP), a avut loc un nou Atelier de lucru privind organizarea şi realizarea controlului de stat în sănătate, cu participarea conducerii Agenţiei şi a personalului abilitat cu drept de control de stat în sănătate din cadrul Centrelor de sănătate publică teritoriale.

DSC_2813Dl Iurie Pînzaru, director interimar al ANSP, a adresat participanților un mesaj prin care a accentuat importanța asigurării controlului de stat în sănătate în conformitate cu respectarea strictă a prevederilor actelor legislative și normative în acest domeniu.

Conform Agendei, în cadrul evenimentului au fost discutate mai multe subiecte ce vizează activitatea în domeniul controlului de stat în sănătate, inclusiv raportarea acţiunilor întreprinse de către pesonalul autorizat cu drept de control în domeniul sănătăţii publice.

Evenimentul a finalizat cu discuţii și recomandări pentru eficientizarea activității inspectorilor în domeniul controlului de stat în sănătate.

DSC_2841DSC_2837

DSC_2847DSC_2816

 

Serviciul de informare și comunicare cu mass – media 022 574-580

 

Comments on 'Aspecte ce vizează organizarea controlului de stat în sănătate examinate în cadrul unui nou atelier de lucru' (0)

Comments are closed.