Aspecte privind procesul de întocmire și prezentare a rapoartelor statistice anuale, abordate în cadrul unui atelier

Posted on 21/12/2018 in Comunicat de presă by admin

La 20 decembrie 2018, conform unei dispoziții interne a instituției, în incinta Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică (ANSP), a fost desfăşurat atelierul de lucru în scopul instruirii specialiştilor subdiviziunilor teritoriale ale ANSP privind procesul de întocmire şi prezentare a rapoartelor statistice anuale pentru anul 2018.

DSC_8630La eveniment au participat: conducerea ANSP; șefii Centrelor de Sănătate Publică teritoriale; șefii adjuncţi ai Centrelor de sănătate publică teritoriale; șefii secţiilor din cadrul Centrelor de sănătate publică teritoriale; șefii laboratoarelor din cadrul Centrelor de sănătate publică teritoriale şi responsabilii de compartimentul încercări chimice şi măsurări instrumentale; specialiştii Serviciului monitorizarea şi analiza datelor din CSP teritoriale; responsabilii pentru coordonarea activităţii specialiştilor CSP teritoriale dislocaţi în unităţile administrativ-teritoriale deservite.

Atelierul a fost organizat în sesiune plenară, fiind discutate subiecte organizatorice ale procesului de întocmire şi prezentare a rapoartelor statistice anuale, pentru anul 2018; unele aspecte privind întocmirea şi prezentarea raportului statistic de ramură Formularul nr.l8-săn „Raport statistic privind supravegherea de stat a sănătăţii publice”. Totodată, au fost desfăşurate sesiuni paralele, în cadrul cărora au fost discutate mai multe subiecte, printre care oportunitatea identificării soluţiilor şi recomandărilor pentru îmbunătăţirea activităţii în domeniul protecţiei sănătăţii şi controlului de stat în sănătatea publică.

DSC_8627Evenimentul a finalizat cu felicitări și urări de sănătate cu prilejul frumoaselor Sărbători de iarnă din partea mai multor artiști, care au colindat colectivul ANSP, reușind să creeze buna dispoziție în sală și au transmis tradiționalul “La mulți ani”.

 

 

 

 

DSC_8612DSC_8608DSC_8657DSC_8581

Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media 022 574-580

Comments on 'Aspecte privind procesul de întocmire și prezentare a rapoartelor statistice anuale, abordate în cadrul unui atelier' (0)

Comments are closed.