Centrul de Încercări de Laborator al ANSP a confirmat îndeplinirea continuă a cerințelor de acreditare MOLDAC, ce permite furnizarea serviciilor de o înaltă calitate, recunoscute la nivel internațional

Posted on 15/06/2020 in Comunicat de presă by massmedia

Laboratoarele Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP) au obținut decizia cu privire la confirmarea îndeplinirii în mod continuu a cerințelor de acreditare ca rezultat al evaluării anuale de către Centrul Național de Acreditare din Republica Moldova MOLDAC (CNA MOLDAC), care permite Centrului de Încercări de Laborator de a continua furnizarea serviciilor de laborator de o înaltă calitate, recunoscute la nivel internațional.

CNA MOLDAC, fiind în prezent semnatar EA-BLA, prin simbolul ILAC-MRA, pe Certificatul de acreditare atestă că Laboratorul de Încercări al ANSP satisface cerințele SM EN ISO/CEI 17025:2018 și este competent să efectueze încercări declarate în domeniile investigațiilor microbiologice, sanitaro-igienice/chimice, radiologice și toxicologice pentru investigarea produselor alimentare, apei, materialelor în contact cu produse alimentare și alt. Centrul de Încercări şi-a extins recent domeniul său de activitate prin implementare metodelor noi, solicitate de către persoane fizice și juridice.

Domeniul de acreditare al Centrului de Încercări este disponibil pe pagina instituţiei (www.old.ansp.md), la compartimentul Servicii de laborator (https://old.ansp.md/index.php/serviciul-de-laborator/). ANSP invită agenții economici, organismele de evaluare a conformității, persoane fizice și juridice să contracteze serviciile de laborator, asigurându-vă de un grad înalt de încredere în calitatea serviciilor și satisfacerea așteptărilor dumneavoastră.

Pentru mai multe informații, apelaţi 022 574 629; 022 574 547

Serviciul informare şi comunicare cu mass-media

Comments on 'Centrul de Încercări de Laborator al ANSP a confirmat îndeplinirea continuă a cerințelor de acreditare MOLDAC, ce permite furnizarea serviciilor de o înaltă calitate, recunoscute la nivel internațional' (0)

Comments are closed.