Cererile, privind înregistrarea suplimentelor alimentare, au fost examinate în ședința Comisiei de experți

Posted on 11/04/2017 in Comunicat de presă by admin

În cadrul CNSP, la 10.04.2017 a fost convocată ședința Comisiei de experţi pentru evaluarea materialelor în vederea notificării sau înregistrării suplimentelor alimentare. În cadrul ședinței au fost examinate și aprobate rapoartele de evaluare a suplimentelor alimentare, depuse pentru înregistrare de către producători autohtoni și străini.

Totodată, membrii Comisiei de experți, repetat  au accentuat referitor problemelor organizatorice persistente ce țin de respectarea cerințelor privind prezentarea spre evaluare a dosarelor pentru suplimentele alimentare, în conformitate cu Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr.538 din 02.09.2009 Regulamentul sanitar privind suplimentele alimentare, cu o cerere model, plasată pe site-ul www.old.ansp.md (ord. MS nr.263 din 30.03.2014), și prezentarea obligatorie a unei mostre de produs.

Notă. Lista substanțelor cu scop nutrițional și fiziologic, lista suplimentelor alimentare, notificate și înregistrate în Republica Moldova, le puteți accesa pe site-ul www.old.ansp.md.

 

Serviciul de presă și relații cu publicul  022574700

Pentru mai multe detalii  apelați la tel.: 022574548

 

Comments on 'Cererile, privind înregistrarea suplimentelor alimentare, au fost examinate în ședința Comisiei de experți' (0)

Comments are closed.