Colectivul ANSP exprimă condoleanțe familiei în legătură cu trecerea în neființă a Dlui Alexandru Gargalîc, medic igienist în cadrul ANSP

Posted on 21/12/2020 in Comunicat de presă by massmedia

Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei, rudelor și prietenilor, în legătură cu decesul subit al Dlui Alexandru Gargalîc, medic igienist în cadrul Direcției prevenirea și controlul bolilor netransmisibile a ANSP. Dl Alexandru Gargalîc suferea de o boală gravă.

Alexandru Gargalîc s-a născut la  20.04.1985 în orașul Basarabeasca.

În anul 2014, a absolvit Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și s-a angajat în calitate de medic igienist în cadrul CSP Basarabeasca.

În perioada anilor 2017-2018 a activat în calitate de medic șef al Centrului de Sănătate Publică Basarabeasca, iar din 2018 până în 2019 – în calitate de șef secție promovarea sănătății și prevenirea bolilor netransmisibile la Centrul de Sănătate Publică Hîncești.

Ulterior,  din a.2019 a activat în calitate de medic igienist în cadrul Direcției de prevenire și control a bolilor netransmisibile a ANSP.

Dl Alexandru Gargalîc va rămâne în memoria noastră drept un coleg binevoitor, receptiv, corect în relație cu colegii și dedicat meseriei sale.

Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Comments on 'Colectivul ANSP exprimă condoleanțe familiei în legătură cu trecerea în neființă a Dlui Alexandru Gargalîc, medic igienist în cadrul ANSP' (0)

Comments are closed.