Colectivul ANSP exprimă condoleanțe familiei și rudelor în legătură cu trecerea în neființă a Dnei Angela Șcvîrov, asistent medical igienist, CSP Soroca

Posted on 17/12/2020 in Comunicat de presă by massmedia

Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei, rudelor și prietenilor, în legătură cu trecerea în neființă a Dnei Angela Șcvîrov – asistent medical igienist CSP Soroca, (subdiviziunea – Florești), din cauza complicațiilor provocate de infecția COVID-19.

Dna Angela Șcvîrov s-a născut la 06 iulie 1971, în satul Vărvăreuca, raionul Florești. A absolvit școala din satul natal, apoi, în anul 1990, a absolvit școala de bază de Medicină din Chișinău. După absolvire, a activat în sistemul de sănătate publică, la CSP Florești. Dna Angela Șcvîrov și-a dedicat toată viața profesiei de lucrător medical în igienă în cadrul sistemului de sănătate publică.

Doamna Angela Șcvîrov va rămâne în memoria noastră drept o colegă prietenoasă, cu o deosebită bunătate și înțelepciune.

Dumnezeu să o odihnească în pace.

Comments on 'Colectivul ANSP exprimă condoleanțe familiei și rudelor în legătură cu trecerea în neființă a Dnei Angela Șcvîrov, asistent medical igienist, CSP Soroca' (0)

Comments are closed.