CONCURS DE POSTERE „Siguranţa alimentelor – de la fermă la farfurie”

Posted by admin
Regulament Oficial
CONCURS DE POSTERE
„Siguranţa alimentelor – de la fermă la farfurie”

(dedicat Zilei Mondiale a Sănătăţii – 7 aprilie 2015)

Centrul Naţional de Sănătate Publică şi Societatea Ştiinţifică a Igieniştilor din Republica Moldova anunţă CONCURSUL DE POSTERE la subiectul: Siguranţa alimentelor – de la fermă la farfurie!

Concursul este lansat în contextul marcării, la 7 aprilie 2015 a Zilei Mondiale a Sănătății privind asigurarea siguranţei alimentelor pe întreg lanţul „de la fermă la farfurie”

Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial, potrivit celor menționate mai jos.

Regulamentul este public pe site-ul: www.old.ansp.md precum și pe pagina de facebook a Centrului Naţional de Sănătate Publică.

Durata concursului și aria de desfășurare

Concursul este organizat și se desfășoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova, pe pagina de Facebook a Centrului Național de Sănătate Publică.

Concursul va fi lansat la data de 7 aprilie 2015, ora 10:00 şi va dura până la data de 7 mai 2015, ora 10:00.

Concursul se va desfăşura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Drept de participare

Are dreptul de participare la Concursul de Postere orice persoană fizică cu domiciliul în Republica Moldova.

Sunt descalificate automat postările impersonale sau ale persoanelor care participă la concurs asumându-şi o identitate falsă.

Condiţii de participare:

Posterele sunt remise începând cu data de 7 aprilie şi până la 7 mai 2015, ora 10:00.

Fiecare participant poate remite doar un singur poster.

Vor fi eliminate din concurs toate materialele copiate de pe internet (imagini, picturi, fotografii, afişe, articole etc.)

Criterii de evaluare:

– Respectarea tematicii concursului

– Originalitatea şi creativitatea

– Mesajul transmis

Mecanismul concursului

Participanţii la concurs trebuie să respecte următorii paşi:

– să dea „Like” paginii de Facebook

– să remită un poster legat de subiectul: Siguranţa alimentelor – de la fermă la farfurie!, cu dimensiunea A2 (420×594 mm), în format electronic, pe e-mail la adresa: nobezitate@gmail.com

– să posteze acest poster pe pagina de Facebook a Centrului Naţional de Sănătate Publică, însoţit de câteva detalii legate de subiectul posterului.

Fiecare poster va avea menţionate: autorul și instituţia pe care o reprezintă.

Concursul va stabili 4 câştigători, după cum urmează:

La sfârșitul concursului vor exista două modalități de stabilire a câștigătorului:

1. Autorii primelor 2 postere (cu cele mai multe “Like”- uri la data de 7 mai ora 10:00) devin automat câștigători ai concursului.

2. În perioada 7 mai – 10 mai 2015, Comitetul de Organizare al Concursului va desemna 2 postere câștigătoare (altele decât cele determinate prin Facebook), urmând a anunța câștigătorii până la data de 10 mai 2015 ora 17:00.

În cadrul concursului, un participant poate câștiga doar o singură dată, un singur premiu.

Câștigătorii vor fi anunțați în pagina special amenajată pentru CONCURS și/sau pe adresa de e-mail. Dacă un câștigător a furnizat date de contact eronate și nu poate fi contactat într-un interval de o săptămână de la anunțarea lui, i se va retrage premiul.

Comitetul de Organizare al Concursului:

Pîsla Mihail – director CNSP, dr. şt. med., conf. cercetător

Bahnarel Ion – prim-vicedirector CNSP, dr. hab. şt. med., prof. univ.

Ciburciu Andrei – şef secţie, CNSP

Cernelev Olga – medic, CNSP

Premii

Se vor decerna un total de 4 premii:

* susținerea participării la Conferința Ştiinţifico-Practică Naţională cu participare internaţională “Probleme actuale ale prevenirii şi controlului bolilor netransmisibile”;

* publicarea posterului în revista Cronica Sănătății Publice;

* oferirea diplomei de participare.

De asemenea, cei 4 autori ai posterelor câștigătoare vor avea posibilitatea să susțină o comunicare pe subiectul posterului în plenul Conferinței Ştiinţifico-Practice Naţionale cu participare internaţională “Probleme actuale ale prevenirii şi controlului bolilor netransmisibile”, în perioada 18-20 iunie 2015.

Acordarea premiilor

În perioada 18-20 iunie 2015 –cu prezentarea premianţilor la Conferința Ştiinţifico-Practică Naţională cu participare internaţională “Probleme actuale ale prevenirii şi controlului bolilor netransmisibile”, în incinta Centrului Național de Sănătate Publică (str. Gh. Asachi, 67A).

Responsabilitate

Organizatorul concursului îşi declină responsabilitatea în caz de nesolicitare a premiului/ premiilor într-un interval de o lună de zile din momentul câștigării.

Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului de Postere „Siguranța alimentelor – de la fermă la farfurie!” este disponibil pe pagina de Facebook a Centrului Național de Sănătate Publică și pe pagina oficială: www.old.ansp.md .

Prin înscrierea la acest concurs participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament şi sunt de acord că, în cazul în care vor participa la acest concurs, numele lor să fie făcute publice şi folosite în scopuri publicitare, fără alte obligații sau plăți.

Încetarea concursului

Organizatorul poate decide încetarea prezentului concurs înainte de data de 7 mai 2015, din orice motiv. Acest lucru va fi anunțat participanților pe pagina de Facebook a Centrului Național de Sănătate Publică.

Prelucrarea datelor personale

Completarea datelor personale (nume, prenume, adresa electronică) de înscriere are ca singur scop identificarea câştigătorului, atribuirea corectă şi înmânarea premiului.

Comments on 'CONCURS DE POSTERE „Siguranţa alimentelor – de la fermă la farfurie”' (0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *