Doamna Elena Palanciuc a mulţumit colectivului Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică pentru activitate şi susţinere

Posted on 12/10/2018 in Comunicat de presă by admin

Astăzi, doamna Elena Palanciuc, a adresat un sincer mesaj de mulţumire şi recunoştinţă colectivului Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică, la conducerea căreia s-a aflat din luna februarie. Dna Palanciuc a făcut o trecere în revistă a celor mai importante realizări. “Am reuşit să punem bazele consolidării activităţii a 39 de instituţii; demisia a 3000 de persoane şi reangajarea a 1500; vizite de lucru în fiecare raion al republicii; asigurarea funcţionalităţii instituţiei nou-formate cu subdiviziunile sale. Este asigurată implementarea unei reforme ample care necesită timp, resurse şi, cel mai important, răbdare”, a menţionat dna Palanciuc.

Adresându-se întregii echipe, Elena Palanciuc a mulţumit pentru încrederea, profesionalismul şi contribuţia la desfăşurarea activităţii instituţiei şi la îmbunătăţirea sistemului de sănătate publică din ţara noastră. “Am fost bucuroasă de  oportunitatea de a lucra cu oameni competenţi, responsabili, iar activitatea în această instituţie va constitui o experienţă de neuitat”, a menţionat dna Palanciuc.

Doamna director a urat succese întregii echipe a Agenţiei şi a exprimat convingerea că proiectele frumoase iniţiate vor fi continuate.

Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media 022 574-580

Comments on 'Doamna Elena Palanciuc a mulţumit colectivului Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică pentru activitate şi susţinere' (0)

Comments are closed.