Felicitări doamnelor și domnișoarelor din cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică cu ocazia Zilei de 8 Martie!

Posted on 08/03/2021 in Uncategorized by admin

Scumpele, duioasele, tandrele, frumoasele, excepționalele  doamne și domnișoare, mult stimatele noastre colege din cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică!

Conducerea  Agenției Naționale  pentru Sănătate Publică și întreg corpul ei de bărbați, Vă adresează cu toată căldura sufletească cele mai sincere felicitări cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii. Să aveți parte de căldură și armonie, fiecare zi să fie bogată în emoții pozitive, să-i aveți pe cei dragi mereu alături iar bunătatea, sprijinul și prosperitatea să vă însoțească mereu… Ne copleșesc sentimente alese de tradiționalele zile ale Mărțișorului, în unison cu sosirea primăverii – anotimp al renașterii și al trezirii la viață a naturii, dar și cu al speranțelor întru împlinirea celor mai frumoase vise,  purtate, într-un context mai larg,  de scumpele noastre mame, soții, surori, fiice, prietene și colege.

La multi ani !!!

 

 

Comments on 'Felicitări doamnelor și domnișoarelor din cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică cu ocazia Zilei de 8 Martie!' (0)

Comments are closed.