Felicitări doamnelor și domnișoarelor din cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică cu ocazia Zilei de 8 Martie!

Posted on 07/03/2018 in Comunicat de presă by admin

Scumpelor, duioaselor, tandrelor, frumoaselor, excepționalelor noastre doamne și domnișoare, mult stimatelor noastre colege din cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică!

Administrația și Comitetul sindical ale Agenției Naționale  pentru Sănătate Publică (ANSP) și întreg corpul ei de bărbați, Vă adresează cu toată căldura sufletească cele mai sincere felicitări și urări de sănătate și bine în viață și familii. Ne copleșesc sentimente alese de tradiționalele zile ale Mărțișorului, în unison cu sosirea primăverii – anotimp al renașterii și al trezirii la viață a naturii, dar și cu al speranțelor întru împlinirea celor mai frumoase vise,  purtate, într-un context mai larg,  de scumpele noastre mame, soții, surori, fiice, prietene și colege.

Administrația ANSP, 

Comitetul sindical

Comments on 'Felicitări doamnelor și domnișoarelor din cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică cu ocazia Zilei de 8 Martie!' (0)

Comments are closed.