INVITAŢIE LA EVENIMENT

Posted on 05/04/2019 in Comunicat de presă by admin

Stimați colegi din mass-media,

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) și Agenția Națională pentru Sănătate Publică, vă invită la Reuniunea anuală a directorilor Instituțiilor Naționale de Sănătate Publică (IANPHI) din regiunea europeană, care se va desfășura în perioada 08-09 aprilie curent, la Chișinău.

La Reuniune vor participa nume notorii din domeniul sănătății publice de peste hotare și din țară, inclusiv directori ai Instituțiilor Naționale de Sănătate Publică din regiunea europeană, precum: Albania, Belgia, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Kazahstan, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, Scoția, Suedia și Ucraina. La fel, la eveniment va fi prezentă conducerea MSMPS și a Oficiului de țară al Organizației Mondiale a Sănătății.

În cadrul evenimentului vor fi abordate subiecte prioritare din domeniul sănătății publice, precum: prevenirea maladiilor transmisibile și nontransmisibile, promovarea sănătății, schimbul de experiență privind realizarea eficientă a operațiunilor esențiale ale sănătățiii publice, practici și studii de caz.

Vă așteptăm pe data de 8 aprilie, începând cu ora 09.00, la Radisson Blu Leogrand Hotel, str. Mitropolit Varlaam 77.

Comments on 'INVITAŢIE LA EVENIMENT' (0)

Comments are closed.