INVITAŢIE PENTRU MASS-MEDIA

Posted on 19/11/2019 in Comunicat de presă by massmedia

Proiect „Viață sănătoasă: reducerea poverii bolilor netransmisibile”, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Agenția Națională pentru Sănătate Publică, vă invită la deschiderea Seminarului de instruire „Pune capăt violenței de gender. Promovează sănătatea la locul de muncă”, organizat în contextul Campaniei internaționale „16 zile de activism împotriva violenței de gen”.

Seminarul dedicat specialiștilor în sănătate publică va fi facilitat de expertul cu cea mai bună practică în domeniul de promovare a sănătății la locul de muncă din Uniunea Europeană, dr. Roberto Moretti, Unitatea de Promovare a Sănătății, Departamentul de Sănătate din Bergamo, Italia.

La ora 12.00 – 12.30, expertul de nivel înalt, dr. Roberto Moretti, va susține o sesiune de interviu pentru presă în contextul Campaniei internaționale „16 zile de activism împotriva violenței de gen împotriva femeilor”.

La eveniment vor participa Daniela Demișcan, șefa Direcției de Politici în Sănătate Publică a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Nicolae Furtună, directorul interimar al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică și Ala Curteanu, lidera de echipă a Proiectului „Viață Sănătoasă”.

Evenimentul va avea loc la data de 20 noiembrie 2019, în sala mare a Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Chișinău, str. Gh. Asachi 67A, cu începere de la ora 10.00.

Vă așteptăm cu drag!

Comments on 'INVITAŢIE PENTRU MASS-MEDIA' (0)

Comments are closed.