La Depozitul Naţional de vaccinuri a fost recepționat vaccinul antigripal!

Posted on 15/12/2016 in Comunicat de presă by admin

Din 15 decembrie curent, demarează imunizarea persoanelor cu risc sporit de infectare

Lucrările organizatorice   pentru desfăşurarea imunizării antigripale au finalizat.

Cele 200 mii de doze de vaccinuri antigripale, oferite cu titlu de donaţie de Centrul pentru Vaccinuri Echitate, au fost recepţionate  în seara zilei de miercuri, 14 decembrie 2016, la Depozitul Naţional de vaccinuri din cadrul Centrului Naţional de Sănătate Publică al Ministerului Sănătăţii (MS).

vacin_0

vacin_1

Procedurile de predare-recepţionare au durat până în dimineaţă zilei de joi -15 decembrie, totodată fiind iniţiată şi repartizarea vaccinurilor Centrelor de Sănătate Publică teritoriale şi instituţiilor de profil departamentale, conform planului  aprobat în ordinea stabilită de MS.

vacin_2

vacin_3

Astfel, de astăzi, pe tot teritoriul Republicii Moldova va derula vaccinarea antigripală, în special, a persoanelor din grupurile de risc sporit de infectare: bolnavii cu boli cronice, lucrătorii medicali, angajaţii din cadrul trupelor de carabinieri și grăniceri, Serviciului Situații Excepționale și Serviciului Vamal, din instituțiile de asistenţă socială, copiii din orfelinate etc.
Relatăm că vaccinarea antigripală,  pentru sezonul 2015-2016, de asemenea, a fost realizată spre finele lunii decembrie 2015.

Serviciul de presă și relații cu publicul
022574700

Pentru mai multe detalii,
apelați la tel.:022574503; 022725274.

Comments on 'La Depozitul Naţional de vaccinuri a fost recepționat vaccinul antigripal!' (0)

Comments are closed.