Măsuri de fortificare a activităţilor de conlucrare între subdiviziunile ANSP, discutate în cadrul unei şedinţe de lucru

Posted on 11/04/2019 in Comunicat de presă by admin

La 10 aprilie curent, în incinta Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică (ANSP), s-a desfăşurat o şedinţă de lucru pentru fortificarea activităţilor de interacţiune şi conlucrare între direcţiile centrale şi subdiviziunile teritoriale ale ANSP, la care a participat conducerea ANSP, şefii Centrelor de Sănătate Publică (CSP) teritoriale şi șefii adjuncţi ai CSP teritoriale.

 

DSC_0465DSC_0471

Şedinţa a fost moderată de către directorul interimar al ANSP, Iurie Pînzaru, care a menţionat importanţa bunei conlucrări între toate direcţiile Agenţiei pentru eficientizarea activităţii. Totodată, au fost discutate subiecte organizatorice de planificare a activităţilor subdiviziunilor teritoriale, fortificarea capacităţilor acestora în domeniul managementului instituţional şi economico-financiar şi oportunitatea identificării soluţiilor şi recomandărilor pentru îmbunătățirea comunicării pe interior.

DSC_0463De asemenea, s-a accentuat organizarea graficului de serviciu al persoanelor responsabile din cadrul ANSP, în perioada Sărbătorilor Pascale.

Persoanele responsabile din cadrul CSP teritoriale au dezbătut mai multe aspecte în organizarea activităţii subdiviziunilor şi au realizat o scurtă trecere în revistă a principalelor probleme cu care se confruntă, fiind înaintate soluţii şi recomandări.

La finele şedinţei, s-a decis că astfel de întruniri vor avea loc cu regularitate.

DSC_0477

Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media 022 574-580

Comments on 'Măsuri de fortificare a activităţilor de conlucrare între subdiviziunile ANSP, discutate în cadrul unei şedinţe de lucru' (0)

Comments are closed.