Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului medical și a farmacistului

Posted on 14/06/2018 in Comunicat de presă by admin

STIMAŢI  COLEGI!

 

De Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului, Vă adresez sincere felicitări, însoţite de urări de sănătate, bucurii şi succese mari în activitate.
Pentru noi, cei aflaţi în serviciul acestei instituţii fundamentale în stat, ziua de astăzi reprezintă un prilej de a rezuma calea parcursă, dar şi de a privi cu mai multă încredere în viitor.

Înaltul profesionalism, principialitatea şi devotamentul cauzei sunt acele calităţi pe care le întrunesc lucrătorii medicali, executându-şi atribuţiile în scopul asigurării sănătăţii cetăţenilor.

Dorindu-le multă sănătate şi fericire veteranilor serviciului, îi asigur că acea experienţă bogată care ne-a fost lăsată este în deplină măsură utilizată de actualii lucrători, constituind un suport considerabil la realizarea sarcinilor ce ne revin.

Adresez un mesaj de felicitare, aparte, tinerii generații – specialiștilor cărora le revine onorabila şi fericita ocazie de a activa în condiţii mai favorabile, aplicând în practică bagajul de cunoştinţe, ajustat la normele internaţionale.

Vă doresc ca Medicina  să devină pentru Dumneavoastră o a doua casă în care să munciţi, respectând tradiţiile, îmbogăţindu-le cu noi realizări, contribuind astfel la menţinerea sănătăţii publice.

În numele administraţiei ANSP şi al meu personal, urez tuturor angajaţilor sistemului de sănătate publică din republică multă sănătate, abnegaţie, împliniri pe plan personal şi profesional.

Vă mulțumesc pentru muncă și dăruire, Vă doresc succese în realizarea tuturor planurilor şi multă sănătate – Dstră şi celor apropiaţi.

 

Elena PALANCIUC,

Directorul ANSP

Comments on 'Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului medical și a farmacistului' (0)

Comments are closed.