Ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu, în vizită de lucru la Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică

Posted on 19/11/2019 in Comunicat de presă by massmedia

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a efectuat astăzi, 19 noiembrie, curent, o vizită de lucru la Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică, în cadrul căreia au fost abordate subiectele prioritare privind buna funcţionalitate a instituţiei şi evaluarea situaţiei curente.

În cadrul întâlnirii de lucru cu angajaţii ANSP, organizată inclusiv în regim on-line cu participarea şefilor subdiviziunilor teritoriale, au fost discutate cele mai stringente probleme cu care se confruntă instituţia, atât de ordin financiar, cât și administrativ, precum şi măsurile imediate care vor contribui la soluţionarea acestora.

Dna ministru a exprimat disponibilitatea şi deschiderea spre o conlucrare eficientă a Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale (MSMPS) cu subdiviziunile Agenţiei în vederea obţinerii unor rezultate palpabile în scurt timp. Dna ministru a dat asigurări privind susţinerea şi suportul permanent în procesul de consolidare a eforturilor la înlăturarea problemelor cu care se confruntă ANSP.

Dl director interimar al ANSP, Nicolae Furtună, a făcut o trecere în revistă a principalelor sarcini ale instituţiei, dar şi a problemelor actuale. Totodată, a fost menţionată importanţa vitală a ANSP, ca una dintre principale instituţii din sistemul de sănătate din ţară.

Dna Viorica Dumbrăveanu şi-a exprimat recunoştinţa faţă de specialiştii ANSP care depun eforturi pentru a continua reformele în sistemul de sănătate publică şi a mulţumit colectivului pentru receptivitate. Dna ministru şi-a manifestat disponibilitatea de a avea astfel de întrevederi periodic pentru a discuta și identifica lacunele şi a găsi în comun căile de soluţionare.

În cadrul şedinţei, şefii de Direcţii au adresat întrebări privind problemele cu care se confruntă în activitate, fiind prezentate concluziile și recomandările de rigoare.

 

Serviciul informare şi comunicare cu mass-media 022 574-580

Comments on 'Ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu, în vizită de lucru la Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică' (0)

Comments are closed.