Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat colectivului noul director al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică

Posted on 30/01/2020 in Comunicat de presă by massmedia

Noul director al Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică (ANSP), Nicolae Furtună, a fost prezentat, astăzi, 30 ianuarie 2020, colectivului instituţiei de către ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

Doamna ministru, Viorica Dumbrăveanu, a adresat felicitări noului director cu prilejul ocupării acestei funcții de înaltă responsabilitate și i-a dorit mult succes în activitate, menţionând profesionalismul noului conducător, cu o experienţă bogată în domeniu şi capabil să asigure funcţionalitatea ANSP.

La rândul său, directorul ANSP, Nicolae Furtună, a mulțumit pentru încrederea acordată și a vorbit despre prioritățile și obiectivele pentru perioada imediat următoare. Totodată, Nicolae Furtună a făcut un apel către întreg colectivul ANSP, menţionând că rezultate remarcabile în domeniul sănătății publice pot fi resimțite doar cu eforturile comune ale întregii echipe, cu oamenii devotați sistemului de sănătate care activează în prezent în ANSP.

Nicolae Furtună este un specialist cu o mare experiență în domeniul sănătății publice. Anterior, a deţinut funcția de vicedirector al Centrului Național de Sănătate Publică. În perioada 2009-2015, a fost medic șef-adjunct al Centrului de Sănătate Publică al municipiului Chișinău.

La concursul pentru funcția de director al ANSP au mai participat: Ion Șalaru, șef Direcție prevenirea și controlul bolilor netransmisibile din cadrul ANSP și Mihail Pîslă, fost director al CNSP, actualmente expert al Organizației Mondiale a Sănătății în urgențe de sănătate.

Serviciul informare şi comunicare cu mass-media 022 574-580

 

Comments on 'Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat colectivului noul director al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică' (0)

Comments are closed.