Noul director interimar al Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică, Iurie Pînzaru, a fost prezentat colectivului

Posted on 09/04/2019 in Comunicat de presă by admin

Noul director interimar al Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică (ANSP), Iurie Pînzaru, a fost prezentat, la 9 aprilie 2019, colectivului instituţiei de către consilierul ministrului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Corneliu Rădăuţă.

DSC_0409În discursul său, oficialul MSMPS a reiterat toate eforturile depuse de echipa Agenţiei în această perioadă de implementare a reformei. La final, dl consilier a accentuat importanţa vitală a ANSP, ca una dintre cele mai importante instituţii din sistemul de sănătate din ţară. Consilierul a menționat profesionalismul noului conducător desemnat, cu o experienţă bogată în domeniu şi capabil să asigure funcţionalitatea ANSP, punând accent pe continuitatea reformei cu unele idei noi de implementare în scopul creşterii imaginii în societate.

Dl Iurie Pînzaru a mulţumit pentru încrederea acordată de MSMPS şi a punctat succesele ANSP, punând miza pe lucrul cu întreaga echipă a instituţiei. La fel, s-a menţionat faptul că proiectele demarate în perioada de activitate ca director al ANSP a dl Nicolae Furtună, vor avea continuitate.

Iurie Pînzaru a activat în Sistemul de sănătate peste 33 de ani şi a deţinut mai multe funcţii de conducere de nivel raional, municipal şi naţional. Până la crearea ANSP, dl Iurie Pînzaru a deţinut funcţia de director al Centrului Național de Sănătate Publică.DSC_0404DSC_0421DSC_0414DSC_0412

Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media 022 574-580

Comments on 'Noul director interimar al Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică, Iurie Pînzaru, a fost prezentat colectivului' (0)

Comments are closed.