Ocazie să ne felicităm colegii o dată în plus – laureaţii Premiului Naţional 2015 din cadrul CNSP, și-au primit de curând medaliile. Și o nouă distincție la concursul municipal Chișinău.

Posted on 04/12/2017 in Comunicat de presă by admin

Reamintim că la şedinţa Guvernului din 20.08.2015, a fost aprobată lista laureaților Premiului Național, ediția 2015, în domeniul știință, tehnologii, cultură și artă, iar printre personalităţile distinse figurau şi numele dlui Ion Bahnarel, prim-vicedirector CNSP, dr. hab. med., profesor universitar, şi dnei Liuba Coreţchi, dr. hab. biol., conferenţiar cercetător, şef laborator CNSP.

111222333

 

La vremea respectivă am consemnat şi evenimentul solemn – ceremonia de înmânare a Premiului Național, care a avut loc pe 26 august 2015, în cadrul Galei Premiului Național la Palatul Republicii. Şi iată, recent – pe 1 Decembrie, 2017, medaliile respective au fost înmânate laureaților, inclusiv colegilor noştri din cadrul CNSP.

Astfel beneficiem de o ocazie în plus de a ne felicita laureaţii pentru rezultatele de performanţă, obţinute de dl Ion Bahnarel şi dna Liuba Coreţchi, apreciindu-le munca asiduă în comun cu alți savanți premianţi din echipă, si pe această cale să le urăm noi succese şi realizări frumoase în domeniul științei medicale și consolidării serviciului de sănătate publică din republică.

O nouă distincţie la concursul municipal


444

555

Calde felicitări adresăm şi dnei Tatiana Manceva, șef Secție supraveghere a substanțelor chimice, cercetător științific stagiar, distinsă cu mențiune și un premiu bănesc în sumă de două mii lei în cadrul Concursului pentru Premiul municipal pentru tineret în domeniul ştiinţei, tehnicii, literaturii şi artelor, ediţia 2017.

 

Serviciul de presă şi relaţii cu publicul 022574700

 

Comments on 'Ocazie să ne felicităm colegii o dată în plus – laureaţii Premiului Naţional 2015 din cadrul CNSP, și-au primit de curând medaliile. Și o nouă distincție la concursul municipal Chișinău.' (0)

Comments are closed.