Savanţii din cadrul CNSP au participat la Ziua Academiei de Ştiinţe a Moldovei

Posted on 14/06/2016 in Comunicat de presă by admin

La 12 iunie 2016, la Complexul Etno-cultural „Vatra” (km 32, șoseaua Chișinău-Ungheni), a avut loc evenimentul Ziua Academiei de Științe a Moldovei, consacrat aniversării a 70-a de la crearea primelor institute de cercetare și a 55-a de la fondarea Academiei de Științe a Moldovei. Cu postere privind realizările științifice și materiale ce țin de promovarea sănătății la eveniment au participat și cercetătorii științifici din cadrul Centrului Național de Sănătate Publică (CNSP).

DSC_9785 DSC_9789

Graţiei bunei organizări, fiecare vizitator, de la mic la mare, a avut ocazia să afle cum e să fii cercetător și să descoperi lumea științei, inclusiv şi prin experimente interactive.
10sapt-Cancer

În cadrul manifestării au avut loc decernarea Premiului „Savantul Anului” și „Tânărul Savant al Anului”, Premiilor Europene, precum și decernarea Premiilor Academiei de Științe pentru cele mai remarcabile realizări și Premiilor „Pârghia lui Arhimede” pentru jurnaliștii, care au promovat pe parcursul anului rezultatele cercetătorilor moldoveni.
Pe tot parcursul zilei, au evoluat formații etnofolclorice.

Serviciul de presă şi relaţii cu publicul
022574700

Pentru mai multe detalii
apelati la tel.:022574570, 022729714

Comments on 'Savanţii din cadrul CNSP au participat la Ziua Academiei de Ştiinţe a Moldovei' (0)

Comments are closed.