Secretarul de Stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Alexandru Voloc, a participat la şedinţa subdiviziunilor ANSP

Posted on 20/08/2019 in Comunicat de presă by massmedia

Astăzi, 20 august 2019, Secretarul de Stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), Alexandru Voloc, a participat la şedinţa operativă, organizată on-line cu şefii subdiviziunilor teritoriale ale Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică (ANSP). 

Secretarul de Stat, Alexandru Voloc, a exprimat disponibilitatea şi deschiderea spre conlucrarea eficientă în vederea obţinerii unor rezultate palpabile şi de durată, a menţionat priorităţile în domeniul sănătăţii publice, provocările şi sarcinile de perspectivă. Oficialul de la MSMPS a accentuat, în discursul său, necesitatea acordării atenţiei sporite proiectelor menite să susţină buna funcţionalitate a ANSP, cu instrumentele deja existente şi determinarea potenţialului de atragere a cadrelor noi pentru a asigura sistemului de sănătate publică un loc nobil în societate.

Dl director interimar al ANSP, Nicolae Furtună, a mulţumit pentru suportul acordat de MSMPS şi susţinerea personală a dl Secretar de Stat şi a făcut o trecere în revistă a principalelor sarcini ale instituţiei la perfecţionarea sistemului de sănătate publică. În context, dl Nicolae Furtună a apreciat profesionalismul şi contribuţia întregii echipe a Agenţiei şi a exprimat convingerea pentru o conlucrare permanentă, cu organizarea unor astfel de întruniri frecvent, inclusiv în toate subdiviziunile ANSP.

În cadrul şedinţei, şefii de Direcţii au adresat întrebări privind problemele cu care se confruntă în activitatea de zi cu zi în subdiviziunile pe care le conduc.   

Serviciul informare şi comunicare cu mass-media 022 574-580

Comments on 'Secretarul de Stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Alexandru Voloc, a participat la şedinţa subdiviziunilor ANSP' (0)

Comments are closed.