Şedinţa Comitetului organizatoric pentru desfăşurarea Consfătuirii anuale a directorilor Instituțiilor Naționale de Sănătate Publică din regiunea europeană

Posted on 01/08/2018 in Comunicat de presă by admin

La data de 31 iulie 2018, în incinta Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică, şi-a desfăşurat lucrările şedinţa de lucru a Comitetului organizatoric pentru organizarea şi derularea Consfătuirii anuale a directorilor Instituțiilor Naționale de Sănătate Publică (IANPHI) din regiunea europeană, care va avea loc în luna aprilie, 2019.

DSC_6389

În cadrul şedinţei, au fost examinate aspecte privind Planul de acţiuni al Comitetului organizatoric, bugetul necesar organizării evenimentului, precum şi tematicile care vor fi abordate în cadrul Consfătuirii.

Directorul Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică, vicepreşedintele Comitetului organizatoric, dna Elena Palanciuc, a reiterat importanţa desfăşurării la Chişinău a Consfătuirii anuale IANPHI pentru domeniul sănătăţii publice şi a menţionat că vor fi depuse toate eforturile pentru buna organizare şi desfăşurare a acestui eveniment.

Totodată, membrii Comitetului au menţionat despre coordonarea şi asigurarea legăturii permanente în organizarea evenimentului între IANPHI EU, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, ISP din Regatul Norvegiei şi Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale şi necesitatea finalizării listelor participanţilor care urmează a fi prezenţi la Consfătuire. S-a stabilit că următoarea şedinţă a Comitetului organizatoric va avea loc în luna august 2018.

Comitetul organizatoric pentru organizarea și derularea lucrărilor Consfătuirii anuale a directorilor Instituțiilor Naționale de Sănătate Publică din regiunea europeană a fost instituit în iulie 2018.

 

Serviciul informare şi comunicare cu mass-media 022 574-580

Comments on 'Şedinţa Comitetului organizatoric pentru desfăşurarea Consfătuirii anuale a directorilor Instituțiilor Naționale de Sănătate Publică din regiunea europeană' (0)

Comments are closed.