Seminar de instruire a specialiștilor CSP teritoriale privind planificarea activităților de control de stat în sănătate pentru anul 2021

Posted on 28/09/2020 in Comunicat de presă by massmedia

La data de 24.09.2020 a fost organizată sesiunea de instruire on-line a specialiștilor Centrelor de Sănătate Publică teritoriale din cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP) privind planificarea activităților de control de stat în sănătate pentru anul 2021, conform prevederile actelor legislative în vigoare.

În conformitate cu agenda sesiunii de instruire, în cadrul evenimentului au fost abordate mai multe aspecte ce vizează:

  • Completarea Registrelor persoanelor fizice şi juridice (cu activitate de întreprinzător) și instituțiilor publice, pasibile controlului de stat conform domeniilor de competenţă ale ANSP, stabilite prin Hotărârea Guvernului nr. 1014/2018;
  • Elaborare Planului controalelor planificate pentru anul 2021 al fiecărei subdiviziuni teritoriale;
  • Introducerea în SIA Registrul de Stat al Controalelor a persoanelor pasibile de control în domeniile de competență și datelor relevante pentru evaluarea riscului global al obiectivelor pasibile controlului.

Sesiunea a finalizat cu înaintarea sarcinilor și termenilor pentru întocmirea și prezentarea Planului controalelor planificate pentru anul 2021.

Serviciul informare și comunicare cu mass-media

 

Comments on 'Seminar de instruire a specialiștilor CSP teritoriale privind planificarea activităților de control de stat în sănătate pentru anul 2021' (0)

Comments are closed.