Sincere condoleanțe și compasiune familiei și prietenilor în legătură cu trecerea în neființă a Dlui Nicolae Gorcinschi, șef Secție epidemiologie CSP Soroca

Posted on 13/10/2020 in Comunicat de presă by massmedia

Cu profund regret, colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei și prietenilor, în legătură cu trecerea în neființă, la 13 octombrie 2020, a Dlui Nicolae Gorcinschi, medic epidemiolog, șef Secție epidemiologie din cadrul Centrului de Sănătate Publică Soroca, din cauza infecției COVID-19.

Dl Nicolae Gorcinschi s-a născut în anul 1942.

A absolvit Universitatea de Medicină din Chișinău în anul 1972. Imediat după absolvire a activat ca medic igienist, apoi de șef al secției epidemiologie în cadrul Centrului de Sănătate Publică din Soroca. După crearea Agenției Naționale pentru Sănătate Publică și până la stingerea din viață a activat ca medic epidemiolog și șef al secției epidemiologie din cadrul Centrului de Sănătate Publică Soroca.

Din anul 2013 a deținut categoria superioară de calificare în calitate de medic epidemiolog. Activitatea profesională a Dlui Nicolae Gorcinschi a fost apreciată pe parcurs cu diplome și distincții din partea Ministerului Sănătății, Consiliului Raional Soroca și a Primăriei orașului Soroca.

Domnul Nicolae Gorcinschi va rămâne în memoria noastră drept un colaborator profesionist și devotat, un om deosebit, cu suflet mare, de o rară înțelepciune și cumsecădenie.

Dumnezeu să îl odihnească în pace.

 

Comments on 'Sincere condoleanțe și compasiune familiei și prietenilor în legătură cu trecerea în neființă a Dlui Nicolae Gorcinschi, șef Secție epidemiologie CSP Soroca' (0)

Comments are closed.