Specialistul ANSP, Tatiana Manceva, laureat al Premiului municipal pentru tineret, ediţia 2018

Posted on 18/02/2019 in Comunicat de presă by admin

Specialistul Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică (ANSP), Tatiana Manceva, cercetător ştiinţific stagiar în medicină, a devenit laureat al Premiului municipal pentru tineret, în domeniul Ştiinţe, acordat în temeiul Hotărârii Comisiei de evaluare a dosarelor pentru Premiul municipal pentru tineret în domeniul științei, tehnicii, literaturii, artelor și activism civic, ediția 2018.

tatiana1Astfel, în cadrul Ceremoniei de înmânare a distincților pentru Premiul municipal pentru tineret, ediția 2018, organizată în luna ianuarie curent, Tatianei Manceva i s-a înmânat Diploma de confirmare a titlului şi medalia din partea Direcției Generale Educație, Tineret și Sport. Specialistul a participat la Concurs cu ciclul de lucrări “Prevenirea intoxicațiilor acute cu produse chimice la copii din Republica Moldova“, în perioada anilor 2017-2018.

Tatiana Manceva, doctorandă anul II la Şcoala Doctorală, USMF “Nicolae Testemițanu”, masterandă anul II la Şcoala de Management în Sănătate Publică, activează ca specialist principal în Secția sănătatea ocupațională, siguranță chimică și toxicologie din cadrul Direcției Protecției Sănătății Publice a ANSP.

tatiana2Concursul Premiul Municipal pentru tineret are drept scop remarcarea realizărilor, performanțelor, contribuțiilor, lucrărilor tinerilor cercetători, a măsurilor pentru îmbunătățirea stării de sănătate, inclusiv a calității vieții pentru tineret. Inițiativa este realizată de Direcția generală educație, tineret și sport, iar anul trecut, au depus dosarele pentru Concurs 23 de tineri din municipiul Chișinău, în diferite domenii.

Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media 022 574-580

Comments on 'Specialistul ANSP, Tatiana Manceva, laureat al Premiului municipal pentru tineret, ediţia 2018' (0)

Comments are closed.