Un lot de 1000 de teste pentru depistarea infecţiei COVID-19 donat Laboratorului virusologic al ANSP de “Grawe Carat Asigurări” SA

Posted on 02/04/2020 in Comunicat de presă by massmedia

La 02 aprilie curent, în cadrul Laboratorului virusologic al Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică (ANSP) a fost recepţionat un lot de 1000 de teste pentru depistarea infecţiei COVID-19 oferit ca donaţie de către “Grawe Carat Asigurări” SA.

Ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu, şi-a exprimat gratitudinea şi recunoştinţa pentru acest act de responsabilitate socială, când fiecare dintre noi poate contribui la lupta cu COVID-19, care este o provocare nu doar pentru Republica Moldova, ci pe plan mondial.

Directorul ANSP, Nicolae Furtună, a mulţumit pentru mobilizare şi gestul de solidaritate reprezentanţilor Companiei şi a menţionat că este un lot de teste clasice, complet, care corespunde tuturor rigorilor de calitate şi va permite depistarea rapidă a infecţiei COVID-19.

Serviciul informare şi comunicare cu mass-media

Comments on 'Un lot de 1000 de teste pentru depistarea infecţiei COVID-19 donat Laboratorului virusologic al ANSP de “Grawe Carat Asigurări” SA' (0)

Comments are closed.